GHOST PATH ASKET PRO - Gorsko E - kolo
MODEL 2024

CENA: 7.299,00 EUR 5.299,00 EUR

Obiščite eno izmed naših trgovin v Ljubljani, Mariboru ali Celju, kjer vam svetujemo pri izbiri kolesa in lahko tudi preizkusite kolo.

Ključne značilnosti

Baterija in Motor

Baterija s samo 2,2 kg omogoča popolno integrirano rešitev okvirja. Ko se premakne kolo, se baterija samodejno vklopi. Polnilec priložen. Teža motorja 1, 96 KG, kapaciteta baterije 430 WH, dodatna baterija 210 WH z možnostjo razširitve, navor 60NM.

Ride 60 Nadzor ceste

Minimalističen ROAD CONTROL, integriran na krmilu za izbiro načinov vožnje, upravljanje pripomočka za hojo ali luči. LED HUB v zgornji cevi zagotavlja informacije o stanju polnjenja in načinu vožnje s petimi barvnimi LED.

Programska oprema

Popolnoma individualizirajte ali uporabite montažne profile. Namizna programska oprema FAZUA omogoča enostavno konfiguracijo, posodobitve in diagnosticiranje napak prek vašega računalnika za vaše kolo.

Tehnične značilnosti GHOST PATH ASKET PRO

Popolno kolo za vsakdanje življenje in pustolovščine – in z motorjem. Path Asket Pro v svojem okvirju skriva tih in diskreten motor Fazua, ki zagotavlja subtilno podporo pri pedaliranju. Vizualno je Path Asket Pro težko ločiti od običajnega crosserja. Različica Pro tega kolesa za tek na smučeh ima elegantne komponente in teleskopsko sedežno oporo. Optimalen kompromis za vse, ki radi sami poganjate pedala, vendar ne želite zamuditi razširjenega radija delovanja e-kolesa

Prebrskajte ostale tipe koles