GHOST PATH RIOT ADVANCED - Gorsko E - kolo MODEL 2024

CENA: 7.500,00 EUR 6.199,00 EUR

Obiščite eno izmed naših trgovin v Ljubljani, Mariboru ali Celju, kjer vam svetujemo pri izbiri kolesa in lahko tudi preizkusite kolo.

Ključne značilnosti

Baterija in Motor

Baterija s samo 2,2 kg omogoča popolno integrirano rešitev okvirja. Ko se premakne kolo, se baterija samodejno vklopi. Polnilec priložen. Teža motorja 1, 96 KG, kapaciteta baterije 430 WH, dodatna baterija 210 WH z možnostjo razširitve, navor 60NM.

Fazua ring control

Minimalističen, intuitiven RING CONTROL na krmilu prikazuje načine vožnje, aktivira pomoč pri potiskanju ali vklopi luč. LED HUB v zgornji cevi zagotavlja informacije o stanju polnjenja s petimi barvnimi LED. Možnost polnjena USB - C.

Programska oprema

Popolnoma individualizirajte ali uporabite montažne profile. Namizna programska oprema FAZUA omogoča enostavno konfiguracijo, posodobitve in diagnosticiranje napak prek vašega računalnika za vaše kolo.

Tehnične lastnosti GHOST PATH RIOT ADVANCED

Lahek in okreten zahvaljujoč svojemu karbonskemu okvirju: Path Riot se pelje kot klasični enduro – samo z motorjem. Diskretni pogon Fazua je tako tih in nemoteč, da je videti kot običajno gorsko kolo. Zahvaljujoč lahki podpori je popolna izbira za kolesarje, ki radi sami poganjajo pedala, vendar ne želijo zamuditi razširjenega radija delovanja e-MTB. Path Riot v različici Advanced navduši tudi s premišljeno opremo, ki ponuja maksimalen užitek v vožnji brez nepotrebnega obremenjevanja denarnice z dragimi komponentami. Na spodnji in zgornji cevi je držalo za steklenice.

Prebrskajte ostale tipe koles