GHOST PATH RIOT FULL PARTY - Gorsko E - kolo - MODEL 2024

CENA: 9.000,00 EUR 7.199,00 EUR

Obiščite eno izmed naših trgovin v Ljubljani, Mariboru ali Celju, kjer vam svetujemo pri izbiri kolesa in lahko tudi preizkusite kolo.

Ključne značilnosti

Baterija in Motor

Baterija s samo 2,2 kg omogoča popolno integrirano rešitev okvirja. Ko se premakne kolo, se baterija samodejno vklopi. Polnilec priložen. Teža motorja 1, 96 KG, kapaciteta baterije 430 WH, dodatna baterija 210 WH z možnostjo razširitve, navor 60NM

Fazua ring control

Minimalističen, intuitiven RING CONTROL na krmilu prikazuje načine vožnje, aktivira pomoč pri potiskanju ali vklopi luč. LED HUB v zgornji cevi zagotavlja informacije o stanju polnjenja s petimi barvnimi LED. Možnost polnjena USB - C.

Programska oprema

Popolnoma individualizirajte ali uporabite montažne profile. Namizna programska oprema FAZUA omogoča enostavno konfiguracijo, posodobitve in diagnosticiranje napak prek vašega računalnika za vaše kolo.

Tehnične lastnosti GHOST RIOT FULL PARTY

Malo podpore za polno hitrost na poteh: Path Riot Full Party s svojim polnim karbonskim okvirjem je videti kot ubijalsko enduro kolo in se tako dobro spopade s spusti s 160 mm hoda spredaj in 140 mm zadaj. Toda skoraj neopazen in večinoma tih motor Fazua poskrbi za malce električnega vetra za vzpone. Karbonski okvir, vrhunske komponente XTR in vzmetenje Fox prihranijo težo in zagotavljajo, da to e-kolo zagotavlja vso zabavo, ki jo iščete na teh velikih spustih. Paradni konj naše serije Path Riot! 

Prebrskajte ostale tipe koles