GHOST E-TERU ESSENTIAL EQ - MID - Možnost subvencije

CENA: 2.999,00 EUR 2.299,00 EUR

Obiščite eno izmed naših trgovin v Ljubljani, Mariboru ali Celju, kjer vam svetujemo pri izbiri kolesa in lahko tudi preizkusite kolo.

Ključne značilnosti

E- Bike aplikacija

Nikoli več ne čakate na posodobitev, vedno veste, kdaj je treba opraviti naslednji servisni pregled, vsi podatki o potovanju so vedno pri roki in še veliko več. Z novo Boschevo aplikacijo E-Bike Flow postanejo vaše ture z e-kolesi individualna doživetja.

Daljinski upravljalnik

Boschev pametni sistem je osrednji nadzorni center vašega kolesa. Na zaslonu lahko spremljate ključne informacije, kot so hitrost, prevožena razdalja in stanje baterije. Sistem vam omogoča tudi enostavno upravljanje stopnje pomoči glede na vaše potreb.

Powertube in polnilec

Baterija, ki zagotavlja največji doseg. Elegantna zasnova in uporabniku prijazno rokovanje sta zagotovljena. Majhen polnilnik (vključen) se hitro napolni, je idealen za na poti, zelo enostaven za uporabo in vizualno impresiven.

Tehnične lastnosti GHOST E-TERU ESSENTIAL EQ MID

Geni gorskega kolesa. Nastavitve mestnega kolesa. To kolo temelji na okvirju e-gorskega kolesa, vendar je opremljeno s praktičnimi blatniki, nosilci za prtljago in lučmi za nakupovanje, vožnjo na delo in dolge izlete ob koncu tedna. Zaradi stabilnega okvirja, vzmetene vilice in pnevmatik z veliko prostornino vam s tem e-kolesom ne bo treba skrbeti za robnike ali gramozne poti – z njim boste lahko odpotovali skoraj kamor koli. E-TERU Essential je zaradi svoje privlačne cene odličen uvod v svet e-koles

Prebrskajte ostale tipe koles